Even geduld

Trendwalk & Zizai icon Trendwalk & Zizai logo Home Explore About Disclaimer My Account Cart Checkout ACCESSORIES BABY LADIES MEN BOYS GIRLS GIFT CARD

Disclaimer

Algemene voorwaarden


Ondernemingsgegevens

Hype NV – Trendwalk

Adres: Schonekeerstraat 183

8930 Lauwe

Mail: info@trendwalk.be

Tel: 056 41 81 47

Ondernemingsnummer: BE 0870 512 444

Wearwolf BVBA – Zizai

Adres: Schonekeerstraat 183A

8930 Lauwe

Mail: info@zizai.be

Tel: 056 29 07 22

Ondernemingsnummer: BE 0508 794 593


Artikel 1: algemene bepalingen

Trendwalk (Hype NV) en Zizai (Wearwolf BVBA), hierna Trendwalk en Zizai genoemd, bundelen hun krachten tot één e-commerce website. Ze bieden hun klanten de mogelijkheid om producten uit de gezamenlijke webwinkel aan te kopen.

Bij het plaatsen van de bestelling via de webwinkel stemt de klant in met onderstaande verkoops-, leverings- en betalingsvoorwaarden.


Artikel 2: aanbod

De catalogus in de webwinkel van Trendwalk en Zizai wordt met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. In principe is een artikel dat niet meer leverbaar is, ook niet zichtbaar of ter beschikking in de webwinkel.

Trendwalk en Zizai beschikken over één voorraad voor zowel de fysieke winkel als de webwinkel. Klanten in de fysieke winkel hebben voorrang op deze voorraad. Behoudens fouten is het in zeldzame gevallen mogelijk dat er niet-leverbare artikels toch worden aangeboden in de webwinkel. In dit geval wordt de klant altijd persoonlijk en zo spoedig mogelijk op de hoogte gebracht. De betaling wordt desgevallend binnen de 14 dagen en zonder kosten terugbetaald. We vragen hiervoor uw begrip.

Trendwalk en Zizai hebben het recht een bestelling te annuleren indien de weergegeven prijs niet correct is of er een actie niet volgens onze voorwaarden wordt nageleefd.


Artikel 3: prijs

Alle prijzen in onze webwinkel staan vermeld in euro en zijn inclusief BTW. Bestellingen vanaf 100,00 EUR (120 EUR buiten België) worden gratis naar de klant verzonden, er worden geen extra kosten aangerekend. Bij bestellingen onder 100,00 EUR wordt er een verzendkost van 7,00 EUR aangerekend en 9 EUR bij een bestelling onder 120 EUR buiten België.


Artikel 4: betalingen

Alle online betalingen worden verwerkt via MultiSafePay. De bestelling kan betaald worden met Bancontact, Maestro, Visa, Mastercard, Edenred, Apple Pay en Ideal. Na betaling is je bestelling definitief en wordt er een mail verzonden met bevestiging van bestelling en betaling. Er kan momenteel niet betaald worden met verjaardagskortingen noch giftcards van andere ondernemingen, zoals Shop en Beleef, Sodexo enz.

Binnen België worden bestellingen vanaf 100,00 EUR gratis naar de klant verzonden, er worden geen extra kosten aangerekend. Bij bestellingen onder 100,00 EUR wordt er een verzendkost van 7,00 EUR aangerekend. Voor bestellingen naar Nederland, Frankrijk of Duitsland wordt er 9 EUR verzendkosten aangerekend onder 120 EUR, bij bestellingen vanaf 120 EUR is verzending gratis. Andere landen worden momenteel niet aangeleverd.


Artikel 5: Levering van goederen

Leveringen worden uitgevoerd door Bpost. Trendwalk en Zizai streven ernaar het bestelde artikel te verzenden binnen de 2 werkdagen na ontvangst van betaling. Een strikte levertermijn kan echter niet worden gegarandeerd.

Elke zichtbare beschadiging of kwalitatieve tekortkoming van een artikel bij de levering, moet onverwijld binnen de 7 dagen na ontvangst door de klant worden gemeld aan de verkoper.


Artikel 6: retourneren – herroepingsrecht

De klant beschikt over een termijn van 14 kalenderdagen om de goederen terug te sturen. Bij het terugsturen dient er een retourformulier bijgevoegd te worden. Het retourformulier kan u terugvinden onderaan de webshop. De goederen kunnen op vertoon van het kasticket gratis worden teruggebracht in de fysieke winkels van Trendwalk en Zizai. De bestelling kan ook per post worden teruggestuurd. De kosten voor retour zijn voor rekening van de klant.

Uitzondering: het herroepingsrecht kan niet worden ingeroepen voor ondergoed om hygiënische- gezondheidsredenen.

De bestelling dient samen met het retourformulier te worden verzonden aan volgend retouradres: Trendwalk - Zizai, Schonekeerstraat 183, 8930 Lauwe.

Trendwalk en Zizai zullen het bedrag van de geretourneerde artikels zo spoedig mogelijk, doch ten laatste binnen 30 dagen na de terugzending betalen.

Het geldelijk terugstorten van goederen kan enkel op items die aangekocht werden via de webwinkel. Items in de fysieke winkel aangekocht kunnen geruild worden voor een waardebon of goederen.


Artikel 7: garantie

De wettelijke garantie is van toepassing op alle geleverde goederen en geldt vanaf de datum van levering. Bij vaststelling van een zichtbaar gebrek moet de klant Trendwalk en Zizai binnen de 7 dagen na ontvangst inlichten. Elk onzichtbaar gebrek dient binnen een termijn van 2 maanden na vaststelling door de klant worden gemeld, hierna vervalt elk recht op herstelling of vervanging.

De wettelijke of commerciële garantie is nooit van toepassing op defecten die ontstaan als gevolg van het niet naleven van de gebruiksinstructies, slecht onderhoud, ongelukken, valpartijen of elk ander abnormaal of incorrect gebruik.


Artikel 8: klantendienst

Trendwalk en Zizai hebben een gezamenlijke klantendienst. Deze is bereikbaar via mail op webshop@trendwalk.be, op het telefoonnummer 056 41 81 47 of per brief op volgend adres: Klantendienst, Schonekeerstraat 183, 8930 Lauwe.Artikel 9: wijziging voorwaarden

Trendwalk en Zizai behouden zich het recht de algemene voorwaarden te veranderen.


Artikel 10: geschillen

Het Belgisch recht is van toepassing. Alle geschillen die voortvloeien uit overeenkomsten tussen de onderneming en de consument vallen onder de uitsluitende bevoegdheid van de rechtbanken van het arrondissement Kortrijk, gelegen te België. De consument kan zich ook wenden tot het ODR-platform (https://ec.europa.eu/consumers/odr/main/index.cfm?event=main.home.chooseLanguage).


Schonekeerstraat 183 & 183aB-8930 Lauwewebshop@trendwalk.beTrendwalk & Zizai+32 56 418 147 Return form Birth list