Over Trendwalk

Home / Over Trendwalk

Trendwalk

Trendwalk ademt mode en geeft jou persoonlijk advies in de zoektocht naar jouw droomoutfit. Als gevestigde kledingzaak zijn wij gelegen in het charmante Lauwe. Méér dan 80 merken voor het hele gezin en elke stijl: trendy, casual, romantisch of preppy: dat is Trendwalk.

Veelbelovend vrouwelijk

Een outfit waar jij je 100% comfortabel in voelt en dat een fantastisch wow-gevoel oproept. Daar staan wij voor bij Trendwalk. Voor iedere vrouw persoonlijk en discreet stylingsadvies naargelang maat, kleurtype, lichaamsvorm en persoonlijkheid. Kom en laat je inspireren.

Jong geleerd is oud gedaan

Een stoere jas voor de oudste en een knettergekke trui voor de jongste. Telkens stukken waarmee jouw oogappel straalt. Kledij om mee te ravotten en te sjotten of om te pronken op speciale gelegenheden. Ook voor tieners hebben we trendy kledij met hippe prints en patches. Hebben de kinderen er even genoeg van? Geen probleem, ze kunnen hun energie kwijt in onze speciale speelhoek. Zo kan u zonder zorgen verder shoppen. Natuurlijk mogen we de allerleinsten niet vergeten. Leg voor hen een geboortelijst aan met jouw favoriete stukken. Zodat ook zij schattig stralen.

Voor hem

Is jouw man een moeilijke shopper? Kom dan maar eens langs bij Trendwalk. Zoek je iets stoer, casual, chique, klassiek, tijdloos of hip? Keuze genoeg bij Trendwalk. Voor je het weet, is hij verkocht aan dat linnen hemd, draagt hij niets anders meer dan die comfortabele chino of vindt hij prints de max. Voor de jongeman, coole papa, levenslustige opa, de stoere bink of de lieve schoonzoon. Na het vinden van de perfecte outfit kan hij trouwens genieten in de Gentlemen’s Club van een biertje, koffietje en een leuk stukje lectuur.

Wij verwennen onze klanten graag

5% directe klantenkorting bij elke aankoop, dat is handig meegenomen. Met een ruime parking staat je auto veilig en wel geparkeerd en kan je zonder zorgen jouw outfit uitzoeken. Liever een afspraak voor persoonlijk advies op een rustig moment? Geen probleem voor onze opgeleide teamleden, want wij willen je zien stralen. En vergeet niet: Trendwalk your day.

waardebonnen website

Cadeaubonnen

Op zoek naar een geschenkje geschikt voor elke gelegenheid? Doe onze cadeaucheques  cadeau en laat je geliefde zorgeloos genieten van een dagje Trendwalk.

5% klantenkorting

Vraag naar onze klantenkaart aan de kassa en krijg op iedere aankoop onmiddelijk 5% korting. Dat is handig meegenomen!